Offerte
Situatiescan
Gratis advies
X

OfferteUw naam


Uw achternaam
Uw telefoonnummer of e-mailadres


Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan
X

SituatiescanOmschrijf kort uw situatie
Uw naam


Uw achternaam
Uw telefoonnummer of e-mailadres


Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan
X

Gratis adviesgesprekOmschrijf kort waarover u advies wenst
Uw naam


Uw achternaam
Uw telefoonnummer of e-mailadres


Spamcontrole: klik het vijfde vakje aan

Digitale BV (DOBV)

Dossier online

Een bv digitaal oprichten.

Een bv kan volledig digitaal opgericht worden. Dat schrijft de Europese Richtlijn digitalisering oprichting en inschrijving van kapitaalvennootschappen voor. Zowel de akte als de identificatie worden digitaal. Notaris Hölscher begeleidt deze onlineprocedure op de vertrouwde, professionele wijze. Maar dan in een nieuw jasje.

Jan Hölscher: “We vinden het belangrijk als kantoor voorop te lopen in de digitale ontwikkelingen. De digitale bv is een voorbeeld van de uitbreiding van onze dienstverlening. En hoewel we vooroplopen als ‘digitale notaris’, blijven we het persoonlijke contact koesteren.”

De kwaliteit van onze dienstverlening verandert niet. Er is nog steeds een gedegen vooronderzoek, alleen vindt dat veel minder ‘live’ plaats. Het proces om een bv op te richten wordt hiermee juist eenvoudiger. En last but not least: maatwerk is prima in te passen.

Benieuwd naar de kosten en actuele mogelijkheden om een digitale bv op te richten? Neem even contact met ons op. We maken afspraken over de werkzaamheden en de tarieven.

Digitale BV (DOBV)

Onze voordelen
 • U hoeft als ondernemer niet langer ‘fysiek’ aanwezig te zijn in het kantoor van de notaris. Alle processtappen, van de identificatie tot het ondertekenen van de akte vinden digitaal plaats. Ons kantoor maakt daarbij gebruik van de speciaal hiervoor door de KNB (Koninklijke Notariële beroepsorganisatie) ingerichte, veilige ICT-systemen. Met o.a. een digitale wacht- en passeerkamer, videobellen en online identificatie. Dit proces vormt een gesloten en betrouwbaar systeem waarvoor het hoogste veiligheidsniveau geldt. De notaris houdt de regie.
Onze werkwijze
 • U levert de benodigde documenten digitaal aan
 • De notaris doet het vooronderzoek
 • We sturen u een logincode
 • Online ontvangt u de conceptakte
 • We plannen een online afspraak voor het passeren
 • Uw identiteit wordt online gecontroleerd
 • De akte wordt digitaal gepasseerd in een speciale videoconference omgeving
 • U ondertekent online
Aandachtspunten
 • De digitale notaris is de toekomst! Steeds meer notariële diensten kunnen online geregeld worden, zoals een aandeelhoudersovereenkomst en een estateplanning. Jan Hölscher en zijn team zijn er klaar voor. Maar dat betekent nooit dat het persoonlijke contact met uw eigen vertrouwde notaris verdwijnt!
 • De digitale oprichting B.V. zal naar verwachting eind 2021 door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie in gebruik worden genomen.
Heeft u een vraag over dit product?

0548 - 760020

info@notarisholscher.nl